Opțiuni în loc de oprire, Manual de utilizare iPhone


ЗАМЕРЗ В ЛЕСУ / ЖУТКИЙ ВОЙ ДЕМОНА В ЛЕСУ FROZEN IN THE FOREST / CREEPY DEMON WOWING IN THE FOREST

Deschideți o conversație cu o persoană de contact. Atingeți Mai multe opțiuni Pentru a opri notificările pentru mesajele din afara aplicației Messages, atingeți Notificări Silențios.

opțiuni în loc de oprire

Pentru a primi notificări cu prioritate de la anumite persoane de contact, atingeți Notificări Prioritate. Pentru a bloca mesaje, atingeți  Blocați și raportați spam OK. Pentru a adăuga persoane în conversație, atingeți Adăugați persoane.

Pentru a amâna o notificare, trageți-o ușor spre stânga sau spre dreapta, apoi atingeți Amânați. Pentru a alege o oră, atingeți săgeata în jos.

Puteți să activați sau să dezactivați previzualizările linkurilor. Previzualizările linkurilor se bazează pe informații de la site-urile către care direcționează.

opțiuni în loc de oprire

Deschideți aplicația Messages În dreapta sus, atingeți Mai multe opțiuni Setări Previzualizări automate. Dezactivați Afișați toate previzualizările.

Opțional: pentru a dezactiva previzualizările când trimiteți sau primiți linkuri într-o conversație, dezactivați opțiunea Afișați numai previzualizările linkurilor web.

opțiuni în loc de oprire

Sfat: adresele URL pot conține detalii personale, cum ar fi locația sau informații bancare. Trimiteți numai linkuri în care aveți încredere.

opțiuni în loc de oprire