Platformă plus opțiune. Ridică sau coboară mâna


opțiuni binare fără atingere

Acest conținut și aceste informații de ajutor Experiența generală cu centrul de ajutor Următorul Forum de ajutor în engleză Forum Nu mai permite accesul la un album și gestionează setările Poți să stabilești cine poate găsi fotografiile, videoclipurile sau albumele la care ai permis accesul în Google Foto. Poți face acest lucru dacă ești proprietarul albumului.

Dacă crezi că acest mesaj a fost afișat din greșeală, te rugăm să ne scrii la support iqoption. Sistemul de asistență pentru clienți cuprinde și oferă o calitate superioară clienților care ar avea nevoie de aceasta.

Nu mai permite accesul la un album Dacă nu mai permiți accesul la un album: celelalte persoane nu vor putea să îți vadă albumul; comentariile și fotografiile adăugate de ale persoane vor fi eliminate. Dacă nu mai vrei să permiți accesul la un album, exclude toți membrii albumului și dezactivează trimiterea de linkuri. Află cum poți avea confidențialitate sporită a fotografiilor prin opțiunile din albumele comune.

exemplu de opțiune în viață

Important: dacă o persoană a descărcat sau a copiat deja fotografii sau videoclipuri la care ai permis accesul, când dezactivezi permiterea accesului, copiile și elementele descărcate nu sunt platformă plus opțiune.

Activează sau dezactivează trimiterea de linkuri Deschide albumul dorit și dă clic pe Mai multe Opțiuni.

opțiunile binare este ceea ce este

Dă clic pe comutatorul de lângă opțiunea de trimitere a linkurilor ca să o activezi sau să o dezactivezi. Exclude o persoană platformă plus opțiune album Trebuie să fii proprietarul albumului pentru a putea exclude alte persoane. Deschide albumul dorit.

Dă clic pe Mai multe Derulează pentru a găsi persoana de contact pe care vrei să o excluzi. Dă clic pe Mai multe Exclude persoana.

eficiența tranzacționării cu opțiuni

Important: dacă trimiți un album prin link, trebuie să dezactivezi trimiterea de linkuri pentru ca persoanele pe care le excluzi să nu se poată înscrie din nou. Dacă nu vrei să mai permiți altor persoane să adauge fotografii: Deschide aplicația Google Foto pe telefonul sau pe tableta Android. În partea de sus, atinge Trimitere.

Enterprise Standard, Enterprise Plus. Opțiunea de ridicare a mâinii este activată în mod prestabilit și nu există o comandă de administrator pentru a o dezactiva. Despre moderatori Oricine programează sau inițiază o întâlnire este moderator în mod prestabilit.

Note: nu poți dezactiva posibilitatea de a adăuga elemente doar pentru anumite persoane, însă poți să o dezactivezi pentru toate persoanele; vei vedea în continuare fotografiile adăugate de ceilalți dacă nu le elimini. Ieși dintr-un album Când ieși dintr-un album, fotografiile și comentariile tale vor fi eliminate. Deschide aplicația Google Foto pe telefonul sau pe tableta Android.

cum poți câștiga bani în cis

În partea de sus, atingeți Trimitere.